Ylä-Tihtari

Metsästys

Metsästys

Fasaanin metsästys

Sukumme riistarikkaat metsästysmaat sijaitsevat Keski-Suomen vaihtelevissa maastoissa Päijänteen jylhissä rantamaisemissa. Metsätyypit vaihtelevat laidasta laitaan ja useat erämaalammet rikkovat maisemaa josta ei myöskään korkeuseroja puutu. Jo pelkät maisemat ovat taatusti kokemisen arvoiset.

Metsästettävinä ovat kaikki luvalliset riistalajit aina pienpedoista hirviin asti. Metsästyksessä voidaan käyttää halutessa myös asiakkaan omaa koiraa ja metsästys tapahtuu aina etukäteissuunnitelman mukaisesti ja metsästyksenjohtajan johdolla. Myös metsästyskoirien koulutus on tilamme maastoissa mahdollista.

Järjestämämme jahdit voivat olla täysihoidolla varustettuja usean päivän kokonaisuuksia tai vaikkapa vain yhden illan kestäviä eräelämyksiä. Metsästys tapahtuu pääosin oman porukan kesken, mutta mahdollisuus myös osallistua suuremman seurueen metsästykseen. Jahdit joissa vain osa osallistuu metsästyksen ja muille muuta ohjelmaa onnistuvat myös. Fasaanin metsästys.

Jahdit

Fasaanijahti/koiran koulutus​

Pelto-tai metsämaastossa tapahtuva jahti joka voidaan toteuttaa omatoimisesti tai ohjatusti. Hinnat alkaen 50€/päivä/henki.  Sisältää maastomaksun sekä yhden fasaanin maastoon sijoitettavaksi. Lisälinnut 30€/kpl. Fasaani metsästys.

Sorsakosteikko

Tilan omalla kosteikkolammella tapahtuva jahti jossa uskomaton ampumatilaisuustakuu. Mikäli yhtään sorsaa ei näy niin emme myöskään peri kosteikolta maksua. Alueella nuotiopaikka, soutuvene sekä kyttäyskojuja. 

Kosteikko on aina varattu vain teidän käyttöönne ja alueelle voi tuoda oman koira tai järjestämme koulutetun noutajan ohjaajineen teidän avuksi. Suositeltu maksimiryhmäkoko 10 henkeä. Hinnat alkaen 500€ sisältää kosteikon vuorokaudeksi käyttöönne ilman saalisrajoituksia.

Hirvijahti

Voidaan toteuttaa pienryhmänä tai osana seuruejahtia. Kysy tarjous.

Kaurisjahti

Pienryhmä, seuruejahti tai kyttäysjahti. Myös kaurispukkien kevätkausi. Kysy tarjous.

 

Muuta

Muita meillä toteutettavia jahtimuotoja:

Metsäkanalinnut, jänis, pienpedot sekä kyyhkysjahti.

Kysy rohkeasti ja mietitään yhdessä juuri teille sopiva jahti!