Ylä-Tihtari

Ylä-Tihtarin tila

Ylä-Tihtarin tila on perinteikäs sukutila joka tarjoaa sinulle maakunnan kuuluja lähiruokatuotteita, unohtumattomia metsästyselämyksiä sekä majoitusta upeissa maisemissa. Jo viisitoista sukupolvea on isännöinyt tätä Päijänteen rantamaisemissa sijaitsevaa sukutilaa aina vuodesta 1561 asti. Ylä-Tihtarin pihapiiri onkin  suojelukohde kuten monet tilan luontokohteistakin.

Tervetuloa Ylä-Tihtariin toivottavat Samuel ja Anniina

Majoitus

Ylä-Tihtari on vuosikymmenten saatossa kestinnyt ja majoittanut matkailijoita aina valtiovieraista alkaen. Nykypäivänä matkailija pääsee majoittumaan jossain kolmesta vuokramökistämme.

Metsästys

Ympäri maailmaa saapuvat metsästäjät ovat saaneet kokea unohtumattomia elämyksiä Ylä-Tihtarin tarjoamien metsästysmahdollisuuksien muodossa jo vuosikausien ajan. Metsästystä palvelee myös tilan isännän hallinnoima Vaarunvuoren-kennel.

Maanviljely

Perinteiden ja ympäristön vaalimisen ohella tilaa on kuitenkin kehitetty aktiivisesti ja sen pelloilla lainehtiikin monia eri erikoiskasveja tilalta myytäväksi tai kauppaliikkeisiin toimitettavaksi.

Ajankohtaista

Päivitämme ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia Ylä-Tihtarin Facebook-sivuille.

Ylä-Tihtari for Horses

Oittilan kylään saapuva ei voi olla huomaamatta tilalla toimivaa Ylä-Tihtari for Horses palvelua. Hevoset ovat saapuneet takaisin tilalle ja toiminta niiden ympärillä onkin kasvanut viime vuosina merkittävästi.