Ylä-Tihtari

Ylä-Tihtari for Horses

Ylä-Tihtari for horses on monipuolinen laadukkaiden hevospalvelujen tuottaja Korpilahden Oittilassa. Maalaismaisemissa viihtyvät niin hevoset kuin ihmisetkin! Tervetuloa tutustumaan meille paikan päälle. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta.

Palvelut

Tarjoamme Sinulle ja hevosellesi asiantuntevasti laajan valikoiman palveluita. Tutustu palveluihimme tarkemmin Palvelut-sivulla.

Henkilökunta

Anniina Uusitalo os. Korhonen

Anniina on harrastanut hevosia pienestä tytöstä lähtien ja omaa paljon kokemusta erilaisista hevosista. Kiinnostus hevosiin vei ensin Rautalammille ratsastuslukioon, jonka jälkeen myös ulkomaille kartuttamaan hevosalan osaamistaan, mm. työhön Hollantiin sekä useille kilpailureissuille mm. Ranskaan ja Puolaan. Kokemusta on kerääntynyt myös ravihevosten kanssa jo isältä kotoa sekä myöhemmin ravitalleilta. Ratsastuskoulutkin ovat tulleet tutuiksi työskennellessä silläkin saralla. Anniina on kilpaillut koulu, este- ja kenttäratsastuksessa useiden eri hevosten kanssa, parhaimpina saavutuksinaan mm. senioreiden kenttäratsastuksen SM 4.

Anniina on luotettava, ahkera ja monipuolinen hevosalan ammattilainen, joka pärjää myös vaikeampien hevosten (nuoret, orit) kanssa.

 Vahvuutena on erityisesti kokemus lukuisista hevosten vammoista, mm. jalka, maha- ja lihasongelmista. Hän on opiskellut Ypäjällä ratsastuksenohjaaja-tutkintoa ja hevoshierojan opintoja. Nyt pitkäaikainen haave – oma hevosalan yritys – on käynyt toteen Ylä-Tihtari for horses toiminnan myötä. Aviomies Samuel ja kaksi alle kouluikäistä lasta ovat myös tiiviisti mukana hevoselta tuoksuvassa arjessa!

Yhteistyökumppanit

Ajankohtaista

Päivitämme ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia Ylä-Tihtari for horses Facebook-sivuille.