Ylä-Tihtari

Palvelut

Ylä-Tihtari for horses

Tarjoamme Sinulle ja hevosellesi asiantuntevasti muun muassa seuraavia palveluja:

Hevosten kuntoutusta ja treenausta vesikävelymatolla ja kävelykoneessa, ravihevosten kuntoutus- ja treenipaketteja, räätälöityjä hevosen hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti huolehtivia tallipaikkapaketteja, myyntivälitystä, majoituspaketteja ja loimien pesulapalvelun. 

Lisäksi tarjoamme hevosten hyvinvoinnista huolehtimiseen mm. laserointia ja huippukylmää.

Laadukkat tuotteet & tilat

Kauttamme on saatavissa laadukkaat Krafft-hevosrehut ja lisäravinteet sekä Nutrolin-tuotteet! Valikoimasta löydät kaiken tarvittavan edullisemmista perusrehuista yksilöityihin erikoisrehuihin.

Meillä on 11 karsinapaikkaa sekä hyväpohjaiset tarhat ja kesällä laidunmahdollisuus. Lisäksi tilalta löytyy vesikävelymaton lisäksi uusi maneesi sekä kävelytyskone.

 

Vesimattokävely

Hevosten vesimattokävely Ylä-Tihtarissa voidaan toteuttaa yksittäisinä kertoina, muutaman viikon tai kuukausien jaksoissa. Se voidaan toteuttaa terveelle hevoselle kuntoa kohottavana treenijaksona tai loukkaantuneelle hevoselle turvallisena kuntoutusjaksona.​

Jakso räätälöidään jokaiselle hevoselle yksilöllisesti ja siihen voidaan sisällyttää vesikävelyn lisäksi mm. kävelyä kävelykoneessa, hevosen muuta liikutusta, laserhoitoa tai lampaanvillakääreet.

Hinnasto

Perus tallipaikka 770€/kk

Lisämaksusta

Ravihevosen treenipaketti 950€

Lisämaksusta

Kuntoutus 900€/kk

Lisämaksusta